Tagged by the asshole weekiat. No offense, you know I am joking. XD
Will blog about what happened today. TOMORROW
BUT
HAPPY FATHERS DAY!
01. At which age do you want to get married?
Ans: How the fark I know sia. I am not even working yet.
02. Who is more important to you? Friends or girlfriend (Change it urself) ?
Ans: Friends!!! Cause erm. I dont have a girlfriend?
03. Who is/are the person/people you trust most?
Ans: My friends.
04. Do you think you have enough confidence?
Ans: Absolutely not. But at times, when i scold people :D
05. What would you do if you saw someone abusing an innocent animal?
Ans: Save the animal? And erm. Torture the person?
06. Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Ans: Yes? I think so?
07. What is your goal for this year?
Ans: Get good grades everyday and erm MAKE MORE FRIENDS?
08. Do you believe in eternity love?
Ans: (Who the hell sets these questions sia. -.- ) YES? I HOPE SO
09. Have you ever broken someone's heart that he/she tried to commit suicide?
Ans: ERMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmm.
10. What feeling do you love most?
Ans: The feeling of being alone and free and peaceful?
11. What will you do if you are feeling sad?
Ans: MAke myself feel even sadder until I dont feel sad anymore? I know this is wrong.
12. Do you usually put best friends before normal friends?
Ans: Like OBVIOUSLY?
13. What kind of friends do you like?
Ans: Any kind of friend?
14. Do you like to hang out with friends?
Ans: Yea? Rather than staying at home and rotting. OF course.
15. What/Who do you think is/are the most important in your life?
Ans: My friends and family.
16.If your girlfriend were to two-time you, what would you do?
Ans: Obviously break? And erm. Obviously forget about that biatch.
17. Will you take the move to woo a girl you like?
Ans: Most probably.
18. Have you felt the true meaning of love?
Ans: I dont think so. Not yet bARHHSSS
19. If someone likes you now, & you have a girlfriend, what will you do?
Ans: Of course stay fateful to my girlfriend. DAMN! I am not a bastard alright!
20. What do you think of quizzes like that?
Ans: Assholes make assholes do quizzes like that. SO weekiat = asshole :D
BUT THAT MAKES ME ONE TOO!
Remove 1 question from the above and add in one personal question. Make a total of 20 questions and tag 7 people. List them out at the end of the post. Notify them at their tagboard that they've been tagged.
List of people who have been tagged :